SELAMAT DATANG KE BLOG SAYE.DO FOLLOW ME.I WILL FOLLOW U BACK(^_^).JANGAN LUPE TINGGALKAN JEJAK K0RUNK.

Thursday, 19 April 2012

muncul kembali...

ASSALAMUALAIKUM


Hai hai..wah sudah sekian lama tak update blog ni...
hari ni Arie muncul kembali..blogwalking pun Arie tak 
dan buat...bizi sangat ke Arie??tak bizi pun sebenanye..
tapi rumah Arie ade masalah line internet sikit...
bukan main slow..hilang terus mood nak blogwalking..
nak singgah ke satu blog memakan mase berjam-jam..
haish..penat lorh..hari ni Arie beroperasi untuk blogwalking..
hehehehe..


by the way..thanks la kepada siapa dah sudi singgah ke
blog Arie yer..Arie akan menuju ke blog korang..terjah..
huhuhuhu...


rase2 nyer tak ade ceriter yang nak di kongsikan..
sampai sini aje la dulu yek..kalau ade citer nanti..
Arie update lagi..haaaa,.sekarang ni Arie tengah
makan gula2 susu..yang ade gambar lembu tu..tu
pun nak citer ke..peduli ape..hohoho...ok la jumpa
lagi next time....daaaaa


ASSALAMUALAIKUM




wah ape kena mengena pulak dengan lambang blog ni...?
sebenanyer nak cakap rindu kat blog ni..tapi lupa..
huhu..i miss u my blog!!!

pecah kaca pecah simen..sudah bace harap komen

2 comments:

Amirul Verdasco Nadzri said...

haha..peduli ape. aku like! btw, aku makan yg cap arnab.. aishh, ni pun nk bagitau..peduli ape, kan?huhu

AzRi AtHiRaH said...

hahahaha...i like..peduli ape mkn cap arnab..tp memang sdap la yg arnab tu..suke^^