SELAMAT DATANG KE BLOG SAYE.DO FOLLOW ME.I WILL FOLLOW U BACK(^_^).JANGAN LUPE TINGGALKAN JEJAK K0RUNK.

Wednesday, 23 May 2012

Habis dah...

ASSALAMUALAIKUM



Hai..hew hew~ hari ni Arie update entry 
lagi..mood mengupdate kembali..hehe..
korang sihat??Arie sihat je..tak perlu panjang 
lebar la pembuka kata..cukup ni jer..huhu..


ok..kembali pada tajuk..apa makna habis dah??
apa semua ni..chese cake ke  yang habis??
bukan bukan..meraban tak tentu pasal Arie ni..
hihi..yang habis nya cerita Mahabbah dekat TV3 tu..
baru semalam cerita tu habis..giler best cerita tu..
sedih kot..tapi kenapa ending dia begitu..??
jumpa dekat tengah jalan..macam tu je..
buat la bapak dia minta maaf ke..kan..
hidup bahagia sama2 dekat rumah ke..
tapi lantak la diorang nak buat macam mana 
pun kan..Arie nak sibuk buat ape..hahaha..
yang penting cerita tu dah habis..tapi best la citer tu..
korang tengok tak??? semangat giler Arie 
bercerita kan..macam pertandingan bercerita 
dekat sekolah  pulak..hehe..


ok la..sampai sini la Arie bercerita..
jumpa lagi kat next entry ok..
see u soon...assalamualaikum..(^_^)







pecah kaca pecah simen..sudah bace harap komen

16 comments:

Syed Salleh said...

Nice entry.. :)
and wasalam !

(http://syedsalleh.blogspot.com/)

Nyue said...

Enjoy layan drama nie..tp syg..
ending, penyudah yg xsudah !

acik teyha said...

haha..tak penah nk tgk pun citer ni..tgk iklan je

Syuhada Nasya said...

last cita tu ape eh ? xsempat nk tgok la last tuu hmm

Amirul Verdasco Nadzri said...

ending tah hape2.. sorry to say..eceh terspeaking lak.. dah r tergantung, episod akhir tu aku rasa paling hampeh.. setuju tak kalo aku cakap citer tu da termeleret, bila da nak last episod, dia potong apa yang patut, sumbat dalam satu episod..huhu

AzRi AtHiRaH said...

@syed
tq^^..

AzRi AtHiRaH said...

@nyue
tau x pe..ending dia x best..mcm tu jer..

AzRi AtHiRaH said...

@teyha
x pe..tgk iklan pn jadik la..haha..

AzRi AtHiRaH said...

@amirul
kan..tau x pe..hehe..ending memang t'gantung..huhu^^

Nora Karim said...

la dah abis ke cerita tu?!? saya tgk separuh jalan je... sbb selalu terlupa.. dia start lewat sgt... tu yg terlupa selalu... nak tgk kat tonton la...!!

AzRi AtHiRaH said...

@nora karim

a'ah..dah abis pun..hehe..tgk tonton je..kih3^^

Fiza Diaries said...

fiza layan jugak cerita nih.. best! hehe.. tapi tu laa.. ending dia ... hmmm..

AzRi AtHiRaH said...

@fiza
best kn citer ni..ending x puas aty btol..huhu^^

Fariz Reza [FR] said...

Assalamualaikum (^_^) , erm FR tengok follower awak bawah 350 , dan awak berpeluang masuk

[Segmen Bloglist: Saya Blogger Newbie]

Tolong Blogger Baru je (^_^) senior tak payah...

http://www.farizreza.com/2012/05/segmen-saya-blogger-newbie.html

AzRi AtHiRaH said...

@FR

wah tq..(^_^)

AzRi AtHiRaH said...

@syuhada nasya
last dia tunjuk diorang bersame tapi kt tgh jln je..t'gntong cternyer^^