SELAMAT DATANG KE BLOG SAYE.DO FOLLOW ME.I WILL FOLLOW U BACK(^_^).JANGAN LUPE TINGGALKAN JEJAK K0RUNK.

Monday, 30 January 2012

I want this ! !

ASSALAMUALAIKUM

hai korang semua.,jumpa lagi di episod 'i want this'..hehe.,k0rang ni nak tau tak ape yang Arie nak 
sangat tu.,nak tau ape dia.,check this 0ut
-

-

-

-

-

-

-

taraaaa.,ini la yang Arie nak sangat tu.,nak beli.,
tapi tak tau dekat mana ade jual.,

kalau Arie tau pun.,Arie bukan nak beli pun.,hehe.,
c0z Arie segan nak pakai semua benda
   alah ni.,hehe.,tapi kalau k0rang terlalu baik hati.,
beli kan la untuk Arie.,hehe.,bukan ke
sedekah tu satu amalan yang mulia.,kih3.,tak gitu.,
kalau jumpa kat kedai pun.,dapat bergambar
pun jadi la.,lalala~~

buat malu jer nak bergambar tapi tak nak beli.,kan2.,hurm.,
ape2 pun sampai sini je laArie bercel0teh.,x tau dah mende nak cakap.,
asalkan Arie dah cakap ape yang Arie
nak sangat memiliki.,hehe.,ok k0rang.,sampai je la yek.,nak teng0k putri yang di tukar.,
haha.,0k.,daaaa.,assalammualaikum dan salam sejahtera^^

p/s:terabur sikit susunan ni.,h0pe k0rang bace la yek.,

pecah kaca pecah simen..sudah bace harap komen

8 comments:

Deru Ombak said...

o hooo...!!! nike the latest ke?

c'axoera ヅ said...

hahaha u knew it! u wants this because of the color kan heheheheh :D beli ajer :)

AzRi AtHiRaH said...

deru 0mbak:x taw la latest ke ape.,main search je kt internet.,hehe^^

c'axoera:haha.,bet0l tu.,tapi patern kasut ni memang Arie minat.,sebab kaler pun ye jgk^^

Cheyah said...

hai, Cheyah ada tag blog ni.

http://heedaya.blogspot.com/2012/02/giveaway-by-nouveau-closet.html

AzRi AtHiRaH said...

wah.,really!!thanx cheyah^^.,hehe

c'axoera ヅ said...

mmg comel pun kasut ni hheheh

JaNnaH said...

mari2 kat times square ade sale.,beli j0m.,huhu

AzRi AtHiRaH said...

c'ax0era: kan2.,c0mel kn.,hihi.,ske sgt

jannah:bli lar t0k aq.,hehe.,mcm mne aq nk g sane^^