SELAMAT DATANG KE BLOG SAYE.DO FOLLOW ME.I WILL FOLLOW U BACK(^_^).JANGAN LUPE TINGGALKAN JEJAK K0RUNK.

Friday, 17 February 2012

beruntung nyer!!

ASSALAMUALAIKUM

hai semua!!haaa baru update entry baru hari ni lepas sekian lame x update.line br0adband ade masalah 
sikit,sebab ape.,??sebab dah over limit.banyak sangat bukak sane sini.hehe^^
ok,semua tu x ade kene mengena dengan tajok di atas,haha,lain yang nak cakap,lain yang di cerita nye.
ok,ape yang di maksudkan Arie beruntung ni.,?siape yang beruntung.haaa.Arie la orang beruntung tu.keke~
nak tau kenape?sebab macam ni cerita nyer

pada suatu hari,mak Arie nak pegi kedai,Arie pun tempah aiskrem k0rnet0 yang name nyer drumstik tu.Arie suke yang vanila yang campur dengan choc0late chip punye.lepas tu,mak Arie pun balik.dia panggil la Arie,dia kate "ni ha mak beli t0pup ni".pastu Arie tanye "t0pup sape mak".mak Arie jawab "kate tadi suruh beli t0pup".
haha,Arie ketawa guling2,orang suruh beli eskrim,tapi t0pup yang dapat.,hehe.,kire unt0ng la dapat t0pup c0z Arie tengah x ade kredit.,kih3.ad0ii.

0k larh.sekian dari Arie.,sampai sini je la yek.,jumpe di next entry.,hehe.,0k tata.,assalamualaikum.





haa,ni la t0pup tersebut.,hehe.,tapi x de la banyak cmni mak beli
wah2,sedap nyer eskrim ni,

pecah kaca pecah simen..sudah bace harap komen

5 comments:

aNnisa said...

huhu,,ok la 2 ad yg support tpop..
klu x..xleh na mcj kwn ye(^-^)

AzRi AtHiRaH said...

hehe^^.,bt0l 2.,tp malangnyer kedit kene telan ngan celc0m.,ceh.,ch0i bt0l lar

casablander said...

email me your email please..

my email is cronycasablander@gmail.com

thanks!

AwieKashi said...

share la topup tuh.. =)

AzRi AtHiRaH said...

haha.,dah abis^^