SELAMAT DATANG KE BLOG SAYE.DO FOLLOW ME.I WILL FOLLOW U BACK(^_^).JANGAN LUPE TINGGALKAN JEJAK K0RUNK.

Monday, 22 October 2012

To The Beautiful You

ASSALAMUALAIKUM

Hai apa khabar semua ni..sihat ke.?Arie sihat alhamdulillah..
dah bape bulan Arie tak update blog ni..maklumla masalah internet..
so tak dapat nak online..haha..hari ni entah tibe2 rasa nak update blog
yang dah bersarang ni..

Ok..berbalik pada tajuk..apekebenda to the bautiful u tu.??haa..
tu tajuk citer korea sebenarnyer yang bersiaran kat channel HD 393..
astro beyond tu..macam best je citer tu..tapi Arie tak berkesempatan
nak tengok sebab Arie tak pakai astro beyond..hehe..macam best kn
citer tu..korang dah tengok dah??best tak citer dia??share la sikit..
ada choi min ho tu belakon..cute sangat..hehe..

ok la..sampai sini je la Arie bercerita..Arie tak tau nak citer pe dah..
korag saksikan la gambar kat bawah ni..chek this out..tata..assalamualaikum (^_^)





oh lupa pulak nak cakap..korang tau tak yang baju kotak2 tu perempuan..
jangan salah sangka pulak..hehe..kiut kan..macam laki pulak tengok..
ok la..tu je..hehehe..babai..


pecah kaca pecah simen..sudah bace harap komen

4 comments:

Haruno Hana 하나 said...

TTBY not bad :) tapi suka yg Japan's version lg ^^

AzRi AtHiRaH said...

oh..saya pun suke versi japan..best sgt..

Nurulee said...

Cerita ni sebijik cerita Japan tu kan. Hehe. Best =D

AzRi AtHiRaH said...

@nurulee yup..taw x pe..sbijik..tp best..