SELAMAT DATANG KE BLOG SAYE.DO FOLLOW ME.I WILL FOLLOW U BACK(^_^).JANGAN LUPE TINGGALKAN JEJAK K0RUNK.

Wednesday, 7 November 2012

WAH DAPAT MASUK SEKOLAH AKHIRNYA!!

ASSALAMUALAIKUM

Hai hai hai..apa khabar semua ni..?Arie sihat alhamdulillah..
korang tengah buat mende.?makan nasik..Arie tak makan lagi..huhu..
tu pun nak cakap..korang tak tanya pun kan..actually tak ade topik
yang nak dicakapkan untuk pembuka kata ni..senang kata kita terus pegi
ke title yang nak dibincangkan tu..hihi..

ok macam ni cerita nya..pada 3hb november 2012..wah ayat.!!
pada tarikh tu Arie cek la laman web politeknik..pengambilan pelajar sesi
disember 2012..then Arie dapat la panggilan untuk masok ke politeknik
tersebut..wah bukan main gembira..sekali tengok tempat tersebut politeknik
Ungku Omar..search la kat google di manakh itu..rupanya kat ipoh,perak..
wah jauh kot..saya ni di pahang..nak pegi ke perak..jauhnya..
nak tak nak terima je la..Arie buat keputusan untuk pergi ke sana..
tapi jauh dari rumah..kenapa??..kenapa??saya tak sanggup..
nak duduk dengan mak n ayah..hehe..
tapi tak pe la..time ni la harus berdikari..bukan beli kari..
perak pun perak la..asalkan dapat belajar..

ada siapa2 tak warga blogger ni duduk di perak??lagi2 di politeknik..
terima la Arie sebagai ahli baru di perak nanti..ecece..
orang lain semua dah nak masuk sem 2,3..Arie baru nak masuk 
sekolah..hihi..tapi tak pe la..dapat gak belajar..rezeki baru ada..
terima la..alhamdulillah





yeah ini la dia lencana politeknik tersebut..


pecah kaca pecah simen..sudah bace harap komen

8 comments:

Koding said...

Perak dengan Pahang tak jauh mana pun...
Cuma kalau berhasrat nak balik kampung tiap-tiap minggu agak memenatkan juga...

AzRi AtHiRaH said...

betul tu..fikir nak blik kampung penat sgt..jauh jugak^^

sabry oppa said...

wah ! nice ~
daebak !!

http://shaberry92.blogspot.com/2012/12/bunkface-kutuk-kpop-perlu-ker.html

AzRi AtHiRaH said...

sabry oppa:hehe..memang daebak!!

ELFarahin said...

Jom JOIN ni :)
http://sujuelfarahin.blogspot.com/2012/12/25-random-facts-about-me.html

sabry oppa said...

tahniah !
poli ni nty diiktiraf jd U x silap nyeee...
politeknik premier an ..

AzRi AtHiRaH said...

sabry oppa:yup premier..hehe..tq oppa..

AzRi AtHiRaH said...

ELFarahin:lau x bz sy join..hehe