SELAMAT DATANG KE BLOG SAYE.DO FOLLOW ME.I WILL FOLLOW U BACK(^_^).JANGAN LUPE TINGGALKAN JEJAK K0RUNK.

Friday, 2 March 2012

I make a mistake again!!

ASSALAMUALAIKUM

0kay,seperti taj0k di atas "mistake".kesilapan ape yang telah Arie lakukan.?okay nak taw kesilapan ape.?
jeng2....
-
-
-
-
-


ape kene mengene dengan gambar t0pup kat atas nim..kesilapannya ialah...
pada suatu hari mak Arie beli topup.then,setibanyer ni kedai makan,mak Arie suruh masukkan topup
ke dalam f0n dia.selalu Arie g0res pakai kuku jer.tapi mase mak Arie bagi topup tu,mak Arie bagi sekali
duit syiling 5 sen.hehe..Arie guna la duit tu untuk g0res mende alah tersebut.,
tapi entah kenape ter0ver d0s pulak mengg0resnyer.sampai nomb0r tu tak nampak n0mbor
berape.,hehe.,ganas tak.,?Arie testing je la taip n0mbor tu.tak dapat jugak.
tak0wt 0ver limit lak nanty,then Arie bagi la t0pup tersebut kat abang Arie.
dia gune la f0n dia tapi tak dapat gak.macam biase takut 0ver limit pakai f0n ayah Arie pulak..haha..
tak b0leh jugak.then,akak Arie pulak testing.dia buat sekali je,pastu give up.haha
kalau tak b0leh jugak Arie kena ganti balik topup mak Arie,c0z kesian,
bersusah payah dia beli,tapi tak la susah mane.abang Arie cakap,call celc0m centre jer.
tak nak la Arie,segan.saya ni pemalu 0rangnyer.Ece.,hehe..es0knyer sis Arie test lagi sekali,
dia tuka n0mbor yang di sangke 8 tu kepada 0.then,berjaye akhirnyer.haha.,selamat duit Arie...
lalala.,dan selamat jugak suare Arie yang c0mel ni  perasan la pulak.,serab0t ...
okay.,sampai di sini sahaja.,jumpa lagi next entry...daaa



p/s: untuk pengetahuan k0rang sebelum t0pup tu berjaye di isi,mak Arie beli t0pup lain..
kesian sangat..mintak maap sangat2 mak!!





pecah kaca pecah simen..sudah bace harap komen

2 comments:

sop said...

hahaha..lebih berhati2 yer nanti :)

AzRi AtHiRaH said...

ehehe.,0kayy.,lps ni insyaAllah x buat lagi dah.,ngee~