SELAMAT DATANG KE BLOG SAYE.DO FOLLOW ME.I WILL FOLLOW U BACK(^_^).JANGAN LUPE TINGGALKAN JEJAK K0RUNK.

Friday, 16 March 2012

Layan la dengan el0k ! !

ASSALAMUALAIKUM

Hai k0rang.,0kay hari ni Arie update lagi entry baru^^.,
ok,.apsal lak tajuk entry Arie macam tu.,
haaa.,ni la yang nak citer ni.,0kay.,j0m bace~

k0rang pernah tak pergi kedai makan tapi waiter tu 
muka macam nak makan orang.?,sikit pun x de
keikhlasan dalam hati.,huh.,dah la muka masam mencuka.,
then,buat air dan masak makanan pun muka ketat je.,
ish3.,k0t ye p0n bg la senyuman sikit.,ni tak.,
muka macam kat bawah ni

-
-
-






awak tu nak menjual,biar la muka manis sikit.,kan.,?
kalau cepat tak pe.,ni buat air pun ber jam.,haish.,
makanan lagi la lambat.,nasi satu2 sampai.,
s0rang dah abis makan.,baru makanan yang lain sampai.,
dah la time tu Arie dengan family ber enam.,
s0 cer kire sikit bape banyak mase yang telah t'buang.,
hurrrmmm.,tak kisah kalau masakan tu cincai macam mane.
asalkan dalam hati tu ikhlas nak menjual.,
kalau tak ikhlas.,baik tak payah jual.,
patut la kedai tu tak ade pelanggan.,suram je kedai.,
lepas tu kan.,ade la cust0mer lain datang.,
dekat 20 mnit 0rang tu tunggu.,tak ade sape pun ambik order
last2 cut0mer tu blah dalam keadaan bengang + marah,.
d0rang hentak kerusi tu.,hurrrmn.,

kalau kedai ceria dan waiter yang beri senyuman manis.,
baru best 0rang nak datang.,0rang suka je.,makanan sedap
baru la 0rang suke.,cer waiter kat luar sane beri muka macam 
dekat bawah ni.,mesti 0rang pun suka nak datang.,
-
-
-


p/s:jangan berlagak s0mb0ng sangat^^

pecah kaca pecah simen..sudah bace harap komen

4 comments:

hyz said...

mmg penah jumpa la waiter muka mcm nk kena penyepak.... sy ni, kalo dah ddk dlm 5 minit tp waiter x dtg2, mmg blah terus lah

AzRi AtHiRaH said...

taw x pe.,muke mcm mntak pelempang.,haha.,x payah tnggu.,blah jer^^

Abdullah Mujaddidi said...

please visit me back and give me a comment that tell me your backsound title,
seems like suju right?


visit me : Informasi Kredit Terbaik di Indonesia

Abdullah Mujaddidi said...

please visit me back and give me a comment that tell me your backsound title,
seems like suju right?


visit me : Informasi Kredit Terbaik di Indonesia